Mikrofoni 

BM-103 Univerzalno podnoŞje za kondenzatorske mikrofone s labuðim vratom.Ovo postolje ima XLR Şenski konektor s gornje strane i XLR muski izlazni konektor sa prednje strane.TeŞinom optimiziran za stabilnost prikljuèenog mikrofona.
BMG 1 stoloni kondenzatorski mikrofon s tasterom za uključivanje,crvenim signal prstenom,5m kabela XLR/XLR, napajaje baterijama ili "fantom" 48V. Pogodan za konferencije, okrugle stolove,najave i sl.
MG400 MG400 je niskobudžetni elektret kondenzatorski mikrofon, na elegantnom fleksibilnom labuđem vratu dužine 400mm.Namjenjen za govor u situacijama gdje je bitna estetika.
MG500 MG500 je niskobudžetni elektret kondenzatorski mikrofon, na elegantnom fleksibilnom labuđem vratu dužine 500mm.Namjenjen za govor u situacijama gdje je bitna estetika.
TOA EM-410 TOA EM-410 je minijaturni,lagani mikrofon s hiper usmjerenom bubrežastom karakteristikom.Može biti zakvačen za odjeću ili kravatu. Daje najbolji rezultat kada je postavljen u području gornjeg djela grudnog koša,osiguravajući pri tom kvalitetno primanje govora.
TOA EM-600 EM-600 je neusmjeren kondenzatorski ugradbeni mikrofon, promjera 28 mm. Može biti ugrađen u strop,zid ili stol što ga čini gotovo nevidljivim. Daje jasan i vrlo kvalitetan zvuk.
TOA EM-700 TOA EM-700 je nisko profilni, visokokvalitetni, kondenzatorski mikrofon sa bubrežastom karakteristikom usmjerenosti, namjenjen za govornice ili stolove u konferencijskim dvoranama ili sobama za sastanke..
TOA EM-800 TOA EM-800 je visokokvalitetan kondenzatorski mikrofon s bubrežastom karakteristikom, namjenjen za uporabu u konferencijskim dvoranama,salama za predavanje ili za najave tj.u govornim aplikacijama
TOA PM-660D PM-660 D je stolni dinamički mikrofon s velikim tasterom/prekidačem,namjenjen za govorne najave ili pozive.
TOA ST-800 TOA ST-800 je podnožje dizajnirano kao baza za kondenzatorske mikrofone s labuđim vratom koji završavaju s XLR konektorom.(Kao što je npr.TOA EM-800 mikrofon).Krasi ga kompaktan i stabilan dizajn.

 

 
Na vrh